2024-2025 Eğitim Sezonunda 6’dan 7. Sınıfa Geçişte Kaçırılmayacak Fırsatlar!

6.⁠ ⁠sınıftan 7. sınıfa geçişinizi daha da özel kılmak için başlattığımız kampanyamızı kaçırmayın! 7. Sınıf herkesin bildiği gibi öğrencilerin en çok zorlandığı senelerden biri. Konular zorlaşıyor, LGS yaklaşıyor. Bu sebeple 7. Sınıfta butik bir eğitim kurumunda sınıf eğitimi almak öğrencileri hem LGS’ye hazırlama noktasında ileri taşıyor, hem de okula takviye anlamında destek sağlıyor. Bu sebeple Şubat ayında kayıt olan öğrencilere özel bir dizi avantaj sunuyoruz.

Erken Kayıt İndirimi: Şubat ayı boyunca kayıt olan öğrencilerimiz, özel indirimlerden faydalanacaklar. Sınırlı kontenjan bulunan bu fırsatı kaçırmayın, geleceğinizi şimdiden şekillendirin!

4 Deneme Hakkı: Geleceğinize güvenle adım atmanız için sizlere 4 ücretsiz deneme imkanı sunuyoruz. Bu denemelerle öğrencilerimiz kendilerini değerlendirme şansı yakalayacak ve eksik alanlarını belirleyebilecek. Böylelikle ilerleme kaydetmesi kolaylaşacak ve bizler de kurum olarak öğrencilerimizi şimdiden takip imkanı bulacağız.

4 Aylık Çizelge Hakkı: Sınavlara hazırlık sürecinizi planlamanızı kolaylaştırmak için 4 aylık çizelge hakkınızı kullanabilirsiniz. Bu sayede ders çalışma düzeninizi en etkili şekilde oluşturabilir ve başarıya giden yolda adım adım ilerleyebilirsiniz.

Öğrenci Koçluğu Hizmeti: Öğrencilerimize yönelik özel olarak sunulan bu hizmet, sınav stratejilerinden ders planlamasına kadar birçok konuda destek sağlar.

Unutmayın, bu fırsatlarla dolu kampanyamız sınırlıdır. Erken kayıt olun, avantajları kaçırmayın. Geleceğinize bir adım daha yaklaşmak için hemen bizimle iletişime geçin!

FIRSATI KAÇIRMAYIN

Erken Kayıt

LGS’ye kaç gün kaldığını merak ediyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz. 2024 LGS ne zaman yapılacak?

Visited 152 times, 1 visit(s) today

Leave A Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir